Kallio toimii

KAL-PSC seuraottelu 2011
Kalliolaisilla menivät pelit puihin Lahdessa.
Kisailu tekee voittajan onnelliseksi

NYKYINEN TOIMINTA


Petankin pelaaminen on Kallion Kirkkaan toiminnan ydin. Toimintamme kattaa sekä puistoissa pelaamisen leppoisan yhdessäolon merkeissä että aktiivisen osallistumisen kilpailutoimintaan. Myös ohjattua harjoittelua on tarjolla siitä kiinnostuneille. Peleistä, harjoituksista ja muista ajankohtaisista asioista keskustellaan jäsenistön kesken mm. seuran aktiivisella keskustelupalstalla, Torkkelin Tolpalla.
 

MISSÄ JA MILLOIN PELATAAN?

Kesäisin nautimme auringosta ja hyvästä seurasta ennen kaikkea Torkkelinmäen (Pengerpuiston) hiekkakentällä. Kesäisin yhteinen peli-ilta on keskiviikko. Perjantaisin pelaamme rennosti myös Hakaniemen torin puistossa. Tämän lisäksi lähes kaikkina muina kesäiltoina löytyy seuran jäseniä pelailemassa ympäri itäisen kantakaupungin hiekka-areenoita. Lisäksi monet jäsenemme kirmaavat kuulien ja maalipallon perässä ympäri Suomea tai Eurooppaa.

Talvisin pelaamme Pasilassa Hpetin hallilla. Vanhassa veturihallissa on mahdollisuus pelata petankkia olipa ulkona millainen keli tahansa. Ahkerimmat lajin ystävät vierailevat metallikuuliensa kera myös muissa sisätiloissa ulkomaita myöten.

Omien taitojensa kehittämisestä kiinnostuneille kuulankuluttajille on tarjolla myös ohjausta ja neuvontaa. Ohjauksesta ja neuvonnasta kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä seuran hallitukseen.

MISSÄ JA MITEN KILPAILLAAN?

Kallion Kirkas järjestää vuosittain suurelle yleisölle suunnatun kesäisen duppelikisan runollisessa Katri Valan puistossa ja trippelijoukkueille suunnatun Possunheiton kutsukilpailuna.

Seuran jäsenille tarkoitettuja sisäisiä kilpailuja ovat Wappuduppeli ja kesäkauden aikana pelattavat mestaruusduppeli sekä trippeli-, singeli- ja ammuntakisa.

Kallion Kirkas tulee mittelemään taitojaan myös kilpailevia seuroja vastaan. Odotettavissa on seuraotteluita mm. Merihaan Urheilijoita, EPAa, Bitankkia, PSC Järvenpäätä ja Tavastian Palloa vastaan.

Kallion Kirkkaan joukkueet osallistuvat Petanque-liiton järjestämään yleiseen, naisten ja veteraanien SM-sarjaan ja yleisen SM-sarjan II-divariin. Kallion Kirkas lähettää niin ikään kokoonpanot seurojen SM-kilpailuun. SM-kisoihin ja SM-sekaduppeliin ja -trippeliin osallistuu myös lukuisia kalliolaisia pelaajia.

Arvokilpailujen lisäksi pelaajakatraamme kiertää muita kisoja kalliolaisen hengen voimalla. Kalliolaista petankkienergiaa voi nähdä ympäri Suomea mitä erilaisimmissa kilpatapahtumissa.

ONKO KAIKKI PELKKÄÄ KUULIEN NAKKELUA?

Kallion Kirkas vaikuttaa petankkiharrastuksen edistämiseen paitsi paikallisella myös valtakunnallisella tasolla. Seura on Suomen Petanque-liiton jäsen ja osallistuu aktiivisesti liiton toimintaan. Myös sinä voit vaikuttaa osallistumalla seuran toimintaan. Mikäli olet kiinnostunut Kallion Kirkkaan toiminnasta, ota yhteyttä seuran vastuuhenkilöihin.

Eikä siinä vielä kaikki... Kallion Kirkkaan jäsenet harjoittavat mukavaa yhdessäoloa eri muodoissaan. Niistä muista muodoista ei tosin saa ihan aina selvää...